The Times: Angela Merkel, "personalitatea anului"

Sambata, 27 Decembrie 2014, ora 11:03
950 citiri
The Times: Angela Merkel, "personalitatea anului"
Foto: paristampablog.com

Cancelarul german Angela Merkel a fost proclamata Personalitatea anului 2014 de catre publicatia britanica Times pentru "mentinerea stabilitatii in Europa".

"Angela Merkel a actionat cu un om politic exceptional intr-un moment in care relatiile intre Est si Vest se aflau in pragul celei mai grave crize geopolitice de la incheierea razboiului rece", scria in editia sa de vineri ziarul mentionat.

Merkel e pe cai mari in Germania: Aleasa pentru a 8-a oara sefa partidului sauMerkel, mesaj dur pentru PutinKlaus Iohannis, marturii despre prima intalnire cu Angela Merkel

Times evoca in special contributia cancelarului german la "negocierile tensionate intre Occident si presedintele rus Vladimir Putin", dupa alipirea peninsulei Crimeea la Federatia Rusa, denuntata drept o anexare de catre autoritatile de la Kiev si tarile occidentale.

Merkel - "Doamna necesara" - cel mai proeminent politician european-este si cea mai puternica femeie din lume si "personalitatea anului 2014", ...citeste mai departe despre "The Times: Angela Merkel, "personalitatea anului"" pe Ziare.com

#Angela Merkel omul anului, #Merkel personalitate Times , #Stiri International