Theresa May evita sa spuna daca ar vota pentru Brexit la un nou referendum

Miercuri, 11 Octombrie 2017, ora 16:58
1158 citiri
Theresa May evita sa spuna daca ar vota pentru Brexit la un nou referendum
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul britanic Theresa May a evitat, miercuri, sa spuna daca ar vota pentru Brexit la un eventual nou referendum.

Theresa May a sprijinit ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana la referendumul din iunie 2016, dar a asumat un rol discret in campanie, aminteste Reuters.

Chestionata la postul de radio LBC daca si-a schimbat opinia intre timp, Theresa May a declarat ca nu raspunde unor intrebari ipotetice, precizand ca misiunea sa este acum sa transpuna in practica votul dat de britanici.

"Am votat din motive intemeiate atunci, dar circumstantele se schimba si consider ca lucrul important acum este ca eu cred ca ar trebui sa ne concentram toti sa realizam Brexit-ul si sa realizam cel mai bun acord", a adaugat ea.

Intrebata insistent daca acum ar vota pentru iesirea din UE, Theresa May a spus ca ar analiza toate aspectele si ar lua o decizie, subliniind insa ca nu va exista un al doilea referendum.

May a devenit prim-ministru dupa demisia lui David Cameron, de asemenea un sustinator al ramanerii in UE, demisie survenita in urma socului provocat de rezultatul pro-Brexit al votului.

Efectele Brexit: Firme mari isi accelereaza plecarea din Marea Britanie. Londra pierde 30.000 de slujbe

Boris Johnson a venit la Bucuresti: Asigur ca relatiile vor fi si mai puternice dupa Brexit

Tensiuni in guvernul britanic: ministrul de Externe nu este de acord cu varianta post-Brexit propusa de May

Ratingul Marii Britanii a fost retrogradat: Brexit este un pericol pe termen lung pentru economie ...citeste mai departe despre "Theresa May evita sa spuna daca ar vota pentru Brexit la un nou referendum" pe Ziare.com

#Theresa May Brexit, #Theresa May Marea Britanie, #Marea Britanie Brexit , #Stiri International