Theresa May: Trump mi-a spus sa dau in judecata Uniunea Europeana

Duminica, 15 Iulie 2018, ora 12:44
695 citiri

Prim-ministrul britanic Theresa May a declarat duminica pentru BBC ca presedintele american Donald Trump i-a spus ca ar trebui sa dea in judecata Uniunea Europeana in loc sa negocieze.

Presedintele american a declarat la conferinta comuna de presa sustina vineri la Londra ca i-a facut o sugestie Theresei May, pe care ea a gasit-o prea "brutala".

Intrebata de Andrew Marr de la BBC despre ce a fost vorba, May a raspuns: "Mi-a spus ca ar trebui sa dau in judcata UE, nu sa intru in negocieri".

Despre acest sfat primit, ea a spus: "In mod curios, ceea ce a mai spus presedintele la conferinta de presa a fost 'nu pleca'. Nu renunta la negocieri pentru ca apoi vei fi blocata. Asadar, vreau sa negociem cea mai buna varianta pentru Marea Britanie".

Ea si-a aparat planul privind Brexitul si i-a indemnat pe criticii sai sa il sprijine.

May cere sustinere politica, avertizand ca altfel s-ar putea sa nu mai fie "niciun Brexit"Marea Britanie dezvaluie planul de iesire din UE. Se vor reintroduce vizele! Nota de plata: 44 de miliarde de euroTrump critica planul Theresei May privind Brexit, iar acordul comercial SUA - UK e in pericol. Cum raspunde LondraBrexit i-a costat deja pe britanici mai mult decat sperau sa economiseasca dupa ce parasesc UELondra propune o zona de liber schimb cu UE pentru post-Brexit ...citeste mai departe despre "Theresa May: Trump mi-a spus sa dau in judecata Uniunea Europeana" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Theresa May Donald trump brexit , #Stiri International