Tispras - misiune imposibila. Destinul nu e comestibil

Luni, 06 Iulie 2015, ora 07:00
1112 citiri

Probabil ca nimic nu simbolizeaza mai bine situatia de acum a Greciei decat intrebarea lui Zorba, intr-un imens hohot de ras si un dans indracit: "Stapane, ai vazut vreodata o catastrofa asa splendida?"

Asadar, dupa referendumul de duminica, dupa cum ne spune premierul lor, grecii si-au luat destinul in propriile maini. Vorba unei prietene, nu putem decat spera ca destinul sa fie comestibil si sa poata fi intins pe paine. Pentru ca dincolo de adrenalina orgoliului national, situatia Greciei este departe a fi optimista.

Bancile nu mai au lichiditati, se vor termina la un moment dat si banii nefiscalizati de la saltea, Tsipras vrea un nou acord in 48 de ore si ar vrea sa negocieze de pe pozitii de forta cu eurozona, ca doar a invins democratia, dar nu prea are cu cine, pentru ca liderii europeni nu se inghesuie.

Dinspre Germania semnalele sunt de-a dreptul amenintatoare si nu sugereaza catusi de putin ca eurozona ar da semnele de panica si slabiciune pe care cred ca mizau ...citeste mai departe despre "Tispras - misiune imposibila. Destinul nu e comestibil" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Grecia referednum, #eurozona FMI ajutor Grecia , #Stiri International