Toata lumea il subestimeaza pe Putin. L-au inteles gresit si au calculat gresit Interviu

Sambata, 17 Octombrie 2015, ora 08:46
780 citiri
Toata lumea il subestimeaza pe Putin. L-au inteles gresit si au calculat gresit Interviu
Foto: Bucharest Forum

Rusia a dat sonorul incet in Ucraina si a crescut volumul in Siria, sustine Tim Judah, corespondent pentru zona Balcanilor al publicatiei The Economist.

Jurnalistul afirma, intr-un interviu acordat Ziare.com, ca Ucraina se indreapta spre o perioada de conflict inghetat pentru ca Rusia a realizat ca nu poate progresa rapid aici, la fel ca in Crimeea, fara o implicare mai mare, inclusiv in ceea ce priveste numarul de trupe.

Ati fost invitat la Bucharest Forum 2015 pentru o discutie despre criza din Ucraina. Cum priviti evolutia acestei crize?

Trebuie sa va amintiti ca in estul Ucrainei este o linie de armistitiu si, de principiu, din luna februarie a acestui an, linia nu s-a mutat mai deloc. Din februarie pana in septembrie se tragea tot timpul si oamenii mureau, nu in fiecare zi, dar in fiecare saptamana. In prima saptamana din septembrie, aceasta linie a amutit.

Ce s-a intamplat in aceeasi saptamana din septembrie? Soldatii rusi au inceput sa apara in Siria. Deci este ca si ...citeste mai departe despre "Toata lumea il subestimeaza pe Putin. L-au inteles gresit si au calculat gresit Interviu" pe Ziare.com

#Tim Judah Ucraina, #Tim Judah imigranti, #criza imigranti Europa, #Marea Britanie imigranti, #Ucraina Rusia Siria , #Stiri International