Top 10 personalitati in 2015: Angela Merkel e mai tare ca Putin, Trump si liderul Statului Islamic

Luni, 28 Decembrie 2015, ora 10:36
970 citiri
Top 10 personalitati in 2015: Angela Merkel e mai tare ca Putin, Trump si liderul Statului Islamic
Foto: Facebook/Angela Merkel

Cancelarul german Angela Merkel a fost personalitatea cea mai influenta sau marcanta a anului 2015, potrivit AFP, care pune astfel in lumina rolul central al sefei Guvernului de la Berlin in criza migrantilor si in negocierile dintre Grecia si Uniunea Europeana.

Ca si anul trecut, jurnalistii AFP din intreaga lume, indiferent de limba in care lucreaza, nationalitatea sau specialitatea lor (text, foto, video etc.), s-au pronuntat cu privire la personalitatile din toate domeniile ale anului 2015.

Angela Merkel, desemnata in acest an si de catre revista Time personalitatea anului, il devanseaza in acest clasament pe presedintele rus Vladimir Putin, care a fost considerat cea mai influenta personalitate din lume in 2014.

Angela Merkel, numita persoana anului 2015 de catre revista Time (Video)

"Politica portilor deschise promovata de Merkel a atras in 2015 un milion de refugiati in Germania. Consecinta teribila a conflictului sirian, aceasta sosire masiva de refugiati, cel mai ...citeste mai departe despre "Top 10 personalitati in 2015: Angela Merkel e mai tare ca Putin, Trump si liderul Statului Islamic" pe Ziare.com

#Merkel top AFP personalitatea anului , #Stiri International