Top 3 cele mai noi achizitii ale fortelor armate ruse

Miercuri, 26 Februarie 2014, ora 12:12
1399 citiri
Top 3 cele mai noi achizitii ale fortelor armate ruse

Fortele armate ruse si-au innoit aparatura militara anul trecut dupa achizitia bombardierelor Su-34, a rachetei Iskander-M si a submarinului Severodivnsk.

"Pentru rusi este necesar sa tina pasul cu aparitia armamentelor moderne si a echipamentelor militare", a precizat Valery Gerasimov, seful Statutului Major al Armatei, cu privire la planul pentru reinarmarea fortelor armate ruse pana in 2020.

Numai in 2013, procentajul armelor moderne in fortele strategice nucleare a ajuns la 45%, in apararea aeriana la 62%, in fortele aeriene la 42%, marina 52% si fortele terestre 21%, precizeaza RBTH.

Cele mai impunatoare si puternice achizitii in domeniul militar:

1)Bombardierul Su-34

Rusia a cumparat in 2013 nu mai putin de 32 de aeronave Sukhoi. Su-34 este un bombardier cu o greutate la ridicarea de pe sol de 50 de tone si poate efectua acrobatii aeriene, se poate comporta ca un avion de vanatoare-interceptare si poate efectua bombardarea cu precizie chiar si a tintelor de mici ...citeste mai departe despre "Top 3 cele mai noi achizitii ale fortelor armate ruse" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#armament nuclear Rusia, #bombardiere rusesti Su34, #lansatoare rechate IskanderM, #submarine Severodvinsk Rusia , #Stiri International