Tot mai multi oameni se gandesc la Al Treilea Razboi Mondial - ce cauta pe Google si cum relateaza presa

Duminica, 16 Octombrie 2016, ora 12:41
808 citiri

Al Treilea Razboi Mondial poate parea indepartat, insa cu siguranta nu este imposibil avand in vedere tensiunile in crestere dintre tari. Si in ultimele zile tot mai multi oameni au cautat pe Internet stiri despre acest subiect.

Cautarile s-au intensificat mai ales dupa ce presa britanica a anuntat ca Vladimir Putin ii cheama acasa pe rusii de peste hotare, anticipand un razboi.

Imaginile celui de-Al Doilea Razboi Mondial continua sa bantuie tot mai multe persoane in intreaga lume, fiind multi care cred ca pacea subreda de astazi ar putea sa nu dureze mult si ca un al treilea astfel de conflict nu poate fi impiedicat.

Curiosii au inceput sa se intereseze pe Internet despre ce ar insemna Al Treilea Razboi Mondial, mediul online fiind plin de zvonuri, stiri, opinii si analize despre acest subiect.

In plus, peste 220 de milioane de rezultate apar pe Google daca tastati "World War 3", in doar jumatate de minut.

Exista multe "rapoarte" despre faptul ca Al Treilea Razboi ...citeste mai departe despre "Tot mai multi oameni se gandesc la Al Treilea Razboi Mondial - ce cauta pe Google si cum relateaza presa" pe Ziare.com

#Al Treilea Razboi mondial cautari Google, #Rusia Al Treilea Razboi Mondial, #Al Treilea Razboi Mondial SUA, #Al Treilea Razboi Mondial America , #Stiri International