Transmisia unui post TV american a fost intrerupta de Russia Today, cand in Congres se vorbea de Rusia

Vineri, 13 Ianuarie 2017, ora 09:23
886 citiri
Transmisia unui post TV american a fost intrerupta de Russia Today, cand in Congres se vorbea de Rusia
Foto: Facebook/C-SPAN

Transmisia postului american de televiziune C-SPAN a fost intrerupta joi, timp de aproximativ 10 minute, de o transmise a postului de televiziune Russia Today, finantat de Kremlin

New York Times precizeaza ca pe perioada intreruperii transmisiei, membra democrata a Camerei Reprezentantilor Maxine Waters a discutat despre Rusia.

C-SPAN transmitea o audiere a Securities and Exchange Commission (SEC), organismul care reglementeaza bursele americane, cand a fost intrerupt.

Transmisia a fost intrerupta in cursul discursului membrei Camerei Reprezentantilor Maxine Waters. In perioada in care C-SPAN a fost inlocuit cu RT, Waters a mentionat de cateva ori Rusia si pe presedintele-ales Donald Trump, scrie New York Times.

Intr-un interviu telefonic, ea s-a declarat perplexa, cu atat mai mult cu cat nimeni nu a oferit o explicatie satisfacatoare "cum s-a intamplat acest lucru sau de ce s-a intamplat acest lucru".

"Cred ca este ciudat", a subliniat ea. "Intr-o perioada in care ...citeste mai departe despre "Transmisia unui post TV american a fost intrerupta de Russia Today, cand in Congres se vorbea de Rusia" pe Ziare.com

#transmisie C SPAN Russia Today, #C SPAN intrerupt Russia Today , #Stiri International