Trump a devenit oficial candidatul republican la Casa Alba: Voi munci din greu si nu va voi deceptiona niciodata! (Video)

Miercuri, 20 Iulie 2016, ora 07:07
711 citiri
Trump a devenit oficial candidatul republican la Casa Alba: Voi munci din greu si nu va voi deceptiona niciodata! (Video)
Foto: Facebook/Donald J. Trump

Miliardarul Donald Trump a fost desemnat in mod oficial, marti, la Conventia republicana de la Cleveland, Ohio, drept candidat al partidului la Casa Alba pentru alegerile din noiembrie in Statele Unite.

Potrivit rezultatelor alegerilor primare, omul de afaceri in varsta de 70 de ani a primit sprijinul majoritatii (1.237) delegatilor pentru a obtine investitura, informeaza AFP si DPA.

El va accepta oficial numirea sa joi seara, la inchiderea conventiei republicane.

Fiul sau, Donald J. Trump Jr. - este cel care a anuntat sprijinul a 89 de delegati din statul New York de unde provine magnatul imobiliar, plasandu-si tatal deasupra numarului de 1.237 de delegati necesari oficial pentru a fi numit candidatul prezidential al partidului, noteaza DPA.

Miliardarul Donald Trump a salutat marti pe Twitter nominalizarea sa de catre partidul republican drept candidat la Casa Alba pentru alegerile din noiembrie in Statele Unite.

"Este o mare onoare sa fiu candidatul republican pentru ...citeste mai departe despre "Trump a devenit oficial candidatul republican la Casa Alba: Voi munci din greu si nu va voi deceptiona niciodata! (Video)" pe Ziare.com

#Trump candidat oficial prezidentiale SUA , #Stiri International