Trump a devenit primul presedinte american in functie care viziteaza Orasul Vechi din Ierusalim

Luni, 22 Mai 2017, ora 17:57
844 citiri

Donald Trump a devenit, luni, primul presedinte american in functie care a vizitat Orasul Vechi din Ierusalim.

In vizita in Israel, Trump s-a oprit si la Biserica Sfantului Mormant, impreuna cu sotia sa, Melania, transmite DPA.

Reprezentantilor media nu li s-a permis sa-l insoteasca pe Donald Trump in timpul vizitei sale private in interiorul lacasului de cult, construit pe locul unde se crede ca a fost crucificat si ingropat pentru ca apoi sa invie Iisus Hristos.

Vizita de doua zile a presedintelui american a determinat ridicarea nivelului de alerta in orasul sfant, peste 10.000 de agenti fiind mobilizati pentru asigurarea pazei, potrivit politiei israeliene.

Israelul considera intreg Ierusalimul ca fiind capitala sa indivizibila, in timp ce palestinienii vor sa stabileasca in partea estica a orasului capitala statului la care ei aspira.

Donald Trump a promis in timpul campaniei sale electorale sa mute ambasada SUA de la Tel Aviv la Ierusalim si sa recunoasca Ierusalimul drept capitala a Israelului.

Citeste si despre recenta vizita a lui Trump in Arabia Saudita:

Trump, discurs in fata liderilor musulmani: Nu va spun cui sa va inchinati, dar nu asteptati SUA sa distrugeti inamiculIpocrizia si megalomania lui Trump, vazute in toata splendoarea in timpul vizitei in Arabia Saudita (Galerie Foto)Trump a participat la dansul cu sabii in Arabia Saudita (Video) ...citeste mai departe despre "Trump a devenit primul presedinte american in functie care viziteaza Orasul Vechi din Ierusalim" pe Ziare.com

#Trump Ierusalim, #Trump Orasul Vechi Ierusalim, #Trump Israel , #Stiri International