Trump a mintit non-stop de cand e presedinte: Iata cate minciuni a spus in primele 33 de zile la Casa Alba

Miercuri, 22 Februarie 2017, ora 13:20
924 citiri
Trump a mintit non-stop de cand e presedinte: Iata cate minciuni a spus in primele 33 de zile la Casa Alba
Foto: Facebook/Donald Trump

Donald Trump este presedinte al Americii de 33 de zile, insa nu a trecut nicio zi din mandatul sau fara ca republicanul sa spuna vreo minciuna. In total, Trump a facut pana acum 132 de afirmatii false sau inselatoare.

In medie, Donald Trump a spus patru lucruri neadevarate sau inexacte pe zi de cand s-a instalat la Casa Alba, scrie The Independent.

Aceste date se regasesc intr-un proiect al publicatiei Washington Post, care isi propune sa numere toate miniciunile spune de Trump in primele 100 de zile de mandat la Casa Alba.

In prima sa zi de presedinte, Donald Trump a facut sapte declaratii inselatoare. Ce vrea acest proiect sa demonstreze este ca miliardarul nu si-a schimbat deloc abordarea fata de adevar de cand a fost investit presedinte.

Asta dupa ce, in timpul campaniei electorale, aproape doua treimi din afirmatiile lui Trump au fost complet false, potrivit proiectului Fact Checker al celor de la Washington Post.

"Nu a mai existat niciodata un candidat prezidential ca Donald Trump - cineva atat de indiferent fata de realitate si care nu vrea sa admita ca a gresit, chiar si pus in fata unor dovezi coplesitoare", a declarat Glenn Kessler, cel care conduce proiectul Fact Checker, in timpul campaniei prezidentoale din SUA.

Daca inlocuim "candidat prezidential" cu "presedinte", afirmatia lui Kessler este la fel de valabila si pentru prima luna a lui Donald Trump la Casa Alba.

Toti politicienii manevreaza adevarul pentru a se potrivi scopurilor lor, insa niciunul atat de des precum a facut-o Trump in primele 33 de zile in fruntea Americii, noteaza The Independent.

Va fi afectat viitorul lui Trump din aceasta cauza? Poate ca mai putin decat am credea. Potrivit unui studiu realizat de Fox News luna aceasta, 45% dintre respondenti au spus ca au incredere mai mare in Administratia Trump decat in presa, cand vine vorba de adevar, in timp ce 42% au aratat ca au mai multa incredere in mass-media.

Citeste mai multe despre cea mai recenta minciuna a lui Trump:

Trump a pus o tara intreaga pe jar cu o noua stire din realitatea alternativa: Uitati-va la ce s-a intamplat noaptea trecuta in Suedia!

Suedia cere explicatii oficiale SUA dupa ce Trump a spus ca un incident terorist a avut loc in tara nordica

Dupa ce a pus Suedia pe jar ca a fost tinta unui atac terorist, Trump spune ca a vorbit din ce a vazut la Tv ...citeste mai departe despre "Trump a mintit non-stop de cand e presedinte: Iata cate minciuni a spus in primele 33 de zile la Casa Alba" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump minciuni, #Trump minciuni presedinte, #Trump mintit, #Trump afirmatii false , #Stiri International