Trump a numit in echipa sa o femeie de origine indiana, care l-a atacat in campanie

Miercuri, 23 Noiembrie 2016, ora 15:54
1198 citiri
Trump a numit in echipa sa o femeie de origine indiana, care l-a atacat in campanie
Foto: Twitter/Nikki Haley

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, a numit-o pe Nikki Haley, guvernator al statului Carolina de Sud, drept ambasador al SUA la ONU.

Haley a acceptat oferta lui Donald Trump, a anuntat NBC News, citand o sursa apropiata procesului de transfer al puterii.

Haley, care urmeaza sa fie confirmata in functie de catre Senat, s-a intalnit cu Trump saptamana trecuta, in Trump Tower. Dupa intalnire, Haley a declarat ca a purtat o conversatie "foarte frumoasa" cu presedintele ales.

Este prima femeie numita de Trump in echipa sa, arata BBC. In plus, Nikki Haley, in varsta de 44 de ani, nu este nici caucaziana, ea fiind fiica de imigranti indieni. Mai mult, in timpul campaniei electorale, aceasta l-a criticat aspru pe Trump.

Provenind din randurile ...citeste mai departe despre "Trump a numit in echipa sa o femeie de origine indiana, care l-a atacat in campanie" pe Ziare.com

#Trump numit femeie echipa, #Triump numit femeie administratie, #Trump numit femeie ambasador ONU, #Nikki Haley ambasador SUA ONU , #Stiri International