Trump acuza CNN ca transmite "stiri false". Postul TV spune ca are "surse atent verificate"

Miercuri, 11 Ianuarie 2017, ora 22:29
833 citiri
Trump acuza CNN ca transmite "stiri false". Postul TV spune ca are "surse atent verificate"
Foto: CNN

CNN a anuntat miercuri seara ca decizia postului de televiziune de a publica un material "din surse atent verificate" despre documente neautentificate ale agentiilor de informatii americane cu privire la Donald Trump este complet diferita de decizia jurnalistilor Buzzfeed de a publica note lipsite de orice baza.

Anuntul postului de televiziune vine dupa ce presedintele-ales a atacat CNN pentru transmiterea de "stiri false" si a explicat ca Buzzfeed nu reprezinta altceva decat o "gramada de gunoi", transmite Reuters.

Donald Trump a participat la prima conferinta de presa din ultimele doua luni, in care a refuzat sa accepte o intrebare de la reporterul CNN, sustinand ca postul de televiziune promoveaza "stiri false".

De asemenea, presedintele-ales a atacat extrem de dur publicatia Buzzfeed, sustinand ca site-ul nu reprezinta altceva decat "o gramada de gunoi" si a precizat ca jurnalistii ar trebui sa-si ceara scuze pentru publicarea unui raport compromitator cu informatii ...citeste mai departe despre "Trump acuza CNN ca transmite "stiri false". Postul TV spune ca are "surse atent verificate"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump CNN scandal, #Trump scandal sexual , #Stiri International