Trump: Ma vad cu NATO, UK si Putin. Cel mai usor va fi cu Putin

Marti, 10 Iulie 2018, ora 17:03
1132 citiri
Trump: Ma vad cu NATO, UK si Putin. Cel mai usor va fi cu Putin
Foto: Arhiva Pixabay

Donald Trump, presedintele Statelor Unite, considera ca relatia cu omologul sau din Rusia, Vladimir Putin, este "cea mai facila", desi nu poate spune daca liderul de la Kremlin este prieten ori inamic.

Intr-o declaratie facuta de la Casa Alba inaintea turneului in Europa care include prezenta la summitul NATO, o vizita in Marea Britanie si o intalnire cu presedintele Rusiei, Vladimir Putin, Donald Trump a criticat din nou tarile Aliantei Nord-Atlantice pentru bugetele insuficiente alocate apararii.

"Prin urmare, am NATO, am Marea Britanie, care trece printr-o anumita criza, si il am pe Putin. Sincer, cea cu Putin poate este cea mai facila intrevedere".

"Cine ar crede?", a afirmat Donald Trump, citat de site-ul agentiei Reuters.

"Vom vedea cum se va derula intalnirea", a spus Donald Trump. Intrevederea este programata luni, la Helsinki.

Citeste si Finlanda vrea sa reia controalele de la granita pentru intalnirea Trump-Putin

Intrebat de un jurnalist daca Vladimir Putin ii este prieten ori inamic, Trump a spus: "Chiar nu pot spune acum. In ceea ce ma priveste, un concurent".

Pe fondul acuzatiilor privind ingerintele Rusiei sau chiar contacte intre echipa sa de campanie electorala si Moscova, Donald Trump a afirmat repetat ca vrea o relatie buna cu Vladimir Putin, in pofida tensiunilor bilaterale din cauza conflictelor din Ucraina si Siria. Presedintele SUA a respins acuzatiile privind contacte cu Rusia in campania electorala prezidentiala din 2016.

Puneti centurile, tineti-va bine! Vine Trump!Tusk catre Trump: Pretuiti-va mai mult aliatii, ca nu aveti prea multi ...citeste mai departe despre "Trump: Ma vad cu NATO, UK si Putin. Cel mai usor va fi cu Putin" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#intalnire Donald Trump Vladimir Putin , #Stiri International