Trump ar putea stabili un record - Provocarea unei crize diplomatice, cu doar 7 saptamani inainte sa ajunga in Biroul Oval

Sambata, 03 Decembrie 2016, ora 19:43
787 citiri

Tranzitia lui Donald Trump are loc mult mai repede decat a celor mai multi dintre predecesorii sai, fiind un record de viteza in acest sens. Deja Tump a numit aproape jumatate din cabinetul sau. Comparativ, in 2008, Obama isi formase jumatate din echipa abia la mijlocul lunii decembrie.

De asemenea, se pare ca Trump ar putea stabili un alt record de viteza: provocarea primei crize diplomatice cu sapte saptamani inainte sa ajunga in Biroul Oval, noteaza intr-o analiza Los Angeles Times.

Vineri, Trump a vorbit la telefon cu presedintele din Taiwan, ceea ce niciun alt presedinte american sau presedinte ales american nu a mai facut din 1979.

Acest lucru reprezinta o mare problema, pentru ca presedintele Jimmy Carter a recunoscut oficial, in urma cu 37 de ani, Republica Populara Chineza ca avand singurul guvern legal, adica a adoptat politica unei singure Chine.

Si nu numai ca echipa lui Trump a emis o declaratie oficiala despre apelul telefonic in care a fost laudat stadiul ...citeste mai departe despre "Trump ar putea stabili un record - Provocarea unei crize diplomatice, cu doar 7 saptamani inainte sa ajunga in Biroul Oval" pe Ziare.com

#Trump discutie presedinte Taiwan, #Trump presedinte Taiwan , #Stiri International