Trump are ceva de impartit si cu Facebook

Vineri, 22 Septembrie 2017, ora 21:26
839 citiri
Trump are ceva de impartit si cu Facebook
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele american Donald Trump a pus sub semnul intrebarii, vineri, decizia Facebook de a revizui modul in care administreaza reclamele politice platite, pe fondul investigatiilor privind presupusa interferenta rusa in alegerile din SUA.

"Farsa cu Rusia continua, acum se refera la anunturi pe Facebook", a scris Trump pe Twitter.

"Dar cum este cu acoperirea mediatica partinitoare si lipsita de onestitate in favoarea lui Hillary cea corupta?", a adaugat el, referindu-se la rivala sa din alegerile prezidentiale de anul trecut, Hillary Clinton.

The Russia hoax continues, now it's ads on Facebook. What about the totally biased and dishonest Media coverage in favor of Crooked Hillary?- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 22 septembrie 2017

Seful Facebook, Mark Zuckerberg, a postat joi un mesaj video in care promite mai multa transparenta in ceea ce priveste reclamele din cadrul retelei, vizate fiind in primul rand postarile propagandistice.

SUA ancheteaza modul in care Rusia s-ar fi implicat in alegerile locale de anul trecut, in urma carora Donald Trump a devenit presedinte. Parte a acestui scandal o constituie reclamele politice cumparate de anumite organizatii ruse in timpul alegerilor.

Facebook a recunoscut ca o misterioasa companie rusa a cheltuit 100.000 de dolari in timpul alegerilor din 2016 pe reclame politice care au vizat cetateni americani. Nu se stie daca acesta a fost singurul caz, cert este ca Facebook nu a dat si alte exemple.

Legea electorala din Statele Unite le interzice cetatenilor si organizatiilor straine sa investeasca bani pentru a influenta alegerile.

Zuckerberg anunta ca va prezenta Congresului SUA informatii despre publicitatea pe Facebook legata de RusiaCampanie despre implicarea Rusiei in alegerile din SUA, cu vocea lui Morgan Freeman: Trump sa ne spuna adevarul! (Video) ...citeste mai departe despre "Trump are ceva de impartit si cu Facebook" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump reclame politice Facebook, #Trump Facebook reclame, #ancheta SUA implicare Rusia alegeri , #Stiri International