Trump, atacat de un contracandidat: Daca nu ar fi mostenit 200 de milioane de dolari, ar fi ajuns vanzator

Vineri, 26 Februarie 2016, ora 15:12
970 citiri
Trump, atacat de un contracandidat: Daca nu ar fi mostenit 200 de milioane de dolari, ar fi ajuns vanzator
Foto: captura video CNN

Miliardarul american Donald Trump a fost joi seara la Houston tinta unor atacuri legate de imigratie din partea adversarilor sai republicani - in frunte cu senatorii Ted Cruz si Marco Rubio - care l-au acuzat de ipocrizie si incoerenta pe aceasta tema.

Cea de-a zecea dezbatere a avut o incarcatura deosebita pentru cursa la investitura republicana, fiind programata cu cateva zile inainte de "Super Tuesday", intalnirea electorala de la 1 martie in cursul careia vor vota 11 state, fiind repartizati un sfert dintre delegati, transmite AFP.

"Daca se apuca de construit zidul (dintre Statele Unite si Mexic) cum a construit Trump Towers, va trebui sa recurga la muncitori clandestini!", a declarat senatorul de Florida Marco Rubio in deschiderea unui viu schimb de replici cu miliardarul din domeniul imobiliar.

"Taci, taci din gura", i-a strigat acesta din urma. "Am angajat zeci de mii de persoane in viata mea, pe cand tu nu ai angajat niciodata pe nimeni", a continuat el.

"In ...citeste mai departe despre "Trump, atacat de un contracandidat: Daca nu ar fi mostenit 200 de milioane de dolari, ar fi ajuns vanzator" pe Ziare.com

#Marco Rubio atac Trump, #Rubio Trump dezbatere republicani, #dezbatere candidati republicani , #Stiri International