Trump: Brexitul se va dovedi un lucru extraordinar. Si alte tari vor urma exemplul Marii Britanii

Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 09:39
1191 citiri
Trump: Brexitul se va dovedi un lucru extraordinar. Si alte tari vor urma exemplul Marii Britanii
Foto: Twitter/Donald Trump

Presedintele american-ales Donald Trump a declarat ca Brexitul se va dovedi un lucru extraordinar si ca alte tari vor urma exemplul Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana. El a promis ca va incheia un acord comercial cu Marea Britanie.

Intr-un interviu acordat The Times cu cinci zile inainte de investirea in functie, Trump s-a descris drept un mare fan al Marii Britanii si si-a exprimat sustinerea fata de referendumul de anul trecut, cand majoritatea britanicilor au decis iesirea din UE.

"Cred ca Brexit va sfarsi prin a fi un lucru bun", a spus Trump.

Trump a insistat asupra relatiilor sale cu Marea Britanie, spunand ca mama sa, de origine scotiana, era "mandra" de regina Elisabeta a II-a. In plus, s-a aratat dornic sa incheie cat mai repede un acord comercial.

"Vom lucra din greu sa il incheiem si mai repede si sa il facem bine. Bun pentru ambele parti", a spus Trump. "Ma voi intalni cu (May - n.red.). Ea a cerut o intrevedere si vom avea o intalnire imediat dupa... citeste mai departe despre "Trump: Brexitul se va dovedi un lucru extraordinar. Si alte tari vor urma exemplul Marii Britanii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump UE, #Donald Trump Brexit, #Donald Trump relatie Marea Britanie, #Trump origini Scotia , #Stiri International