Trump catre alegatori: Nu credeti in sondaje! O sa pierd doar daca alegerile sunt fraudate

Sambata, 13 August 2016, ora 13:50
683 citiri
Trump catre alegatori: Nu credeti in sondaje! O sa pierd doar daca alegerile sunt fraudate
Foto: Facebook/Donald Trump

Hillary Clinton, candidata democrata in cursa pentru Casa Alba, are un avans usor fata de Donald Trump, rivalul sau republican, potrivit unui sondaj dat recent publicitatii. Cu toate acestea, miliardarul spune ca singurul mod in care ar putea pierde alegerile este ca scrutinul sa fie fraudat.

Clinton conduce in sondaje cu 5 puncte, potrivit unui sondaj Reuters/Ipsos facut public vineri.

Incepand cu 28 iulie, sprijinul pentru candidata democrata a variat intre un minim de 41 si un maxim de 44 de procente. Joi seara, 41% din cei intervievati ar fi votat-o pe Hillary Clinton, in timp ce pentru Trump ar fi optat 36% din cei intervievati.

Candidatul republican a atins si un maxim de popularitate in aceasta saptamana - 39%. O explicatie ar putea fi faptul ca, pentru a-si reduce caderea in sondaje, candidatul republican la Casa Alba Donald Trump a mutat dezbaterea asupra economiei, propunand o serie de masuri populiste intr-un domeniu in care considera ca Hillary Clinton este ...citeste mai departe despre "Trump catre alegatori: Nu credeti in sondaje! O sa pierd doar daca alegerile sunt fraudate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sondaje Trump, #sondaj Trump Hillary Cliton, #Trump alegeri frauda , #Stiri International