Trump, contestat de elitele republicane: "Votez cu Hillary Clinton, decat sa fie el presedintele SUA"

Joi, 03 Martie 2016, ora 15:37
1136 citiri
Trump, contestat de elitele republicane: "Votez cu Hillary Clinton, decat sa fie el presedintele SUA"
Foto: Pagina oficiala Christine Whitman

Elitele republicane sunt din ce in ce mai ingrijorate de riscul ca Donald Trump sa fie candidatul lor la presedintia Statelor Unite si exista chiar voci in randul conducerii formatiunii care spun ca, daca acest lucru se va intampla, vor vota cu Hillary Clinton.

Intr-un interviu acordat pentru CNN de fosta guvernatoare a New Jersey, Christine Todd, aceasta a explicat atmosfera actuala de la varful formatiunii republicane, informeaza News.ro.

"Super marti" in SUA - Miza uriasa pentru candidatii partidelor la prezidentiale (Infografic)

"Americanii sunt frustrati, sunt nervosi, sunt furiosi, deoarece Congresul a fost disfunctional in ultimii ani, iar administratia nu a oferit tipul de conducere pe care si-l doreau multi oameni. Ei nu cred suntem intr-o situatie mai buna in prezent, nu cred ca suntem mai in siguranta, economia nu este in stare mai buna, daca trebuie sa ai doua slujbe pentru a ramane unde esti, deci vor schimbare si reactioneaza impulsiv. De aceea se orienteaza spre ...citeste mai departe despre "Trump, contestat de elitele republicane: "Votez cu Hillary Clinton, decat sa fie el presedintele SUA"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump votanti Hillary, #electorat republican vot Hillary, #Trump alegeri vot , #Stiri International