Trump continua razboiul cu presa: Eu sunt presedintele, nu ei! Ma gandesc sa ii numesc Fraud News

Duminica, 02 Iulie 2017, ora 11:21
786 citiri
Trump continua razboiul cu presa: Eu sunt presedintele, nu ei! Ma gandesc sa ii numesc Fraud News
Foto: Facebook/ Donald J. Trump

Presedintele american, Donald Trump, continua razboiul personal cu "fake media" - presa despre care sustine ca il denigreaza si difuzeaza informatii neadevarate despre el.

In cadrul unui eveniment de cinstire a veteranilor, care a avut loc sambata seara in Washington, Trump a criticat "fake media" ca vor sa le puna calusul in gura lui si sustinatorilor sai, scrie The Guardian.

"Fake media incearca sa ne reduca la tacere, dar nu ii vom lasa. Fake media au incercat sa ne opreasca sa ajungem la Casa Alba. Insa eu sunt presedinte, iar ei nu sunt", le-a spus liderul american celor prezenti la Centrul pentru Arte John F Kennedy.

Presedintele a sugerat ca aceste institutii de presa "s-au distrus singure, pentru ca au mers prea departe" si le-a transmis suporterilor sai ca "agenda lor nu este agenda voastra".

Tot sambata, Donald Trump a postat mesaje despre "fake media" pe contul sau de Twitter, printre care si unul privind redenumirea "fake news" in "fraud news" ("stiri frauduloase" - trad.), cu referire la CNN.

Iata mai multe despre cea mai recenta confruntare a lui Trump cu presa

"Ma gandesc sa schimb numele #FakeNews CNN in #FraudNewsCNN!", a notat Trump.

"Presa falsa si necinstita lucreaza din greu sa convinga republicanii si pe altii ca nu ar trebui sa folosesc social media - insa amintiti-va ca am castigat alegerile din 2016 cu interviuri, discursuri si social media. Am fost nevoit sa inving #FraudNews si am facut-o. Vom continua sa castigam!", a mai scris presedintele Statelor Unite.

I am thinking about changing the name #FakeNews CNN to #FraudNewsCNN!- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 1 iulie 2017

La evenimentul de sambata seara, presedintele a facut referire si la fostul lider american Barack Obama.

"Vom incepe sa spunem din nou 'Craciun fericit'", le-a spus Trump celor prezenti la evenimentul evanghelic, cu referire la faptul ca Obama spunea "Sarbatori fericite", pentru ca astfel mesajul sa fie transmis si celor din religii care nu sarbatoresc Craciunul.

Fake News marca Trump: S-a laudat degeaba ca a incheiat acorduri militare de 110 miliarde de dolari cu arabiiCe a spus Trump despre "fake news" la intalnirea cu IohannisTrump denunta "minciunile" presei, dupa ce au aparut informatii ca ginerele sau lucra cu rusiiTrump a sarbatorit 100 de zile cu lauda de sine si atacuri la presa (Foto & Video)Cateodata Trump are dreptate cand se supara pe presa. Doua exemple de la summit-ul G7 ...citeste mai departe despre "Trump continua razboiul cu presa: Eu sunt presedintele, nu ei! Ma gandesc sa ii numesc Fraud News" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump Fake News, #Trump razboi presa, #Trump Fraud News , #Stiri International