Trump, contrazis chiar de Guvernul SUA: Modificarile climatice produse de omenire sunt reale

Sambata, 04 Noiembrie 2017, ora 09:49
840 citiri
Trump, contrazis chiar de Guvernul SUA: Modificarile climatice produse de omenire sunt reale

Guvernul Statelor Unite a aprobat vineri publicarea unui raport stiintific care arata ca modificarile climatice produse de omenire sunt reale, contrazicand astfel numeroase declaratii ale unor oficialitati din cadrul administratiei conduse de presedintele Donald Trump, informeaza AFP.

Studiul intitulat A Patra Evaluare Nationala a Climatului, comandat de Congresul SUA, arata ca schimbarea climei afecteaza deja viata americanilor, iar situatia se va inrautati daca emisiile de gaze cu efect de sera nu vor fi reduse drastic.

Rapoartele din seria respectiva sunt publicate o data la patru ani, dar nu sunt insotite de recomandari. Documentul aprobat vineri de Casa Alba are girul Academiei Americane de Stiinte si afirma ca "perioada actuala este cea mai calda din istoria civilizatiei moderne".

Trump a sustinut in campania sa electorala ca modificarile climatice sunt o "sarlatanie chinezeasca" al carei scop este sa afecteze economia americana. Dupa ce a ajuns presedinte, el a retras Statele Unite din Acordul de la Paris privind clima.

Trump aplica cenzura la nivel inalt: A interzis sintagma "schimbari climatice" in institutiile SUA ...citeste mai departe despre "Trump, contrazis chiar de Guvernul SUA: Modificarile climatice produse de omenire sunt reale" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Congresul SUA contrazice Trump incalzire climatica , #Stiri International