Trump critica pe Twitter China, dupa ce a reusit sa declanseze un protest diplomatic la Beijing

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 08:11
1107 citiri

Republicanul Donald Trump s-a indreptat duminica noaptea spre Twitter, pentru a se plange de politica economica si militara promovata de chinezi.

Si asta la doar doua zile dupa ce discutia telefonica purtata cu presedintele din Taiwan, Tsai Ing-wen, a dus la declansarea unui protest diplomatic la Beijing, informeaza Reuters.

"China ne-a intrebat cumva daca suntem ok ca ei sa-si devalorizeze moneda (ceea ce inseamna ca este mai greu pentru companii sa concureze), sa ne taxeze excesiv produsele (desi americanii nu taxeaza produsele chineze) sau sa contruiasca un urias complex militar in mijlocul Marii Chinei de Sud? Nu prea cred!", a scris miliardarul republican pe Twitter.

Did China ask us if it was OK to devalue their currency (making it hard for our companies to compete), heavily tax our products going into..- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) December 4, 2016

their country (the U.S. doesn't tax them) or to build a massive military complex in the ...citeste mai departe despre "Trump critica pe Twitter China, dupa ce a reusit sa declanseze un protest diplomatic la Beijing" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump China, #Donald Trump Taiwan , #Stiri International