Trump, dezlantuit: le face mincinoase pe femeile hartuite, ameninta presa si vrea sa renegocieze toate acordurile SUA

Sambata, 22 Octombrie 2016, ora 21:00
813 citiri
Trump, dezlantuit: le face mincinoase pe femeile hartuite, ameninta presa si vrea sa renegocieze toate acordurile SUA
Foto: Facebook Donald Trump

Republicanul Donald Trump a sustinut sambata seara ca urmeaza sa le dea in judecata pe toate femeile care l-au acuzat in ultimele zile de agresiune si hartuire sexuala, precizand ca este o campanie finantata de rivala democrata pentru a-i distruge sansele in cursa pentru Casa Alba, relateaza CNN.

"Toate aceste femei au mintit atunci cand au iesit in presa pentru a-mi lovi campania. Este o inventie. Aceste evenimente nu au avut niciodata loc. Niciodata. Toate mincinoasele vor fi date in judecata dupa finalizarea scrutinului", a declarat miliardarul republican.

Donald Trump i-a acuzat pe jurnalistii americani ca nu au depus niciun efort pentru a evalua credibilitatea acuzatiilor de agresiune sexuala care i se aduc.

"Un simplu apel telefonic catre o mare publicatie le da imediat acoperire media completa, fara niciun pic de verificare a informatiilor", a sustinut prezidentiabilul.

In ultimele doua saptamani, pana la zece femei au marturisit in mod public ca au fost pipaite, ...citeste mai departe despre "Trump, dezlantuit: le face mincinoase pe femeile hartuite, ameninta presa si vrea sa renegocieze toate acordurile SUA" pe Ziare.com

#Donald Trump amenintari hartuire sexuala, #Trump amenintari presa , #Stiri International