Trump, dupa ce a spus ca Obama e fondatorul Statului Islamic: Eram sarcastic

Vineri, 12 August 2016, ora 20:20
1066 citiri
Trump, dupa ce a spus ca Obama e fondatorul Statului Islamic: Eram sarcastic
Foto: Facebook/Donald Trump

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, a declarat vineri ca a fost sarcastic atunci cand i-a acuzat pe presedintele Barack Obama si pe Hillary Clinton ca ar fi fondatorii gruparii jihadiste Statul Islamic.

Peste 70 de republicani influenti, socati de campania prezidentiala a lui Trump si ingrijorati de riscul unei infrangeri a partidului in noiembrie, au cerut intr-o scrisoare catre partidul lor ca acesta sa nu mai finanteze respectiva campanie si sa se concentreze mai degraba pe alegerile parlamentare care vor avea loc in acelasi timp, a dezvaluit vineri Politico.

"Ei nu inteleg sarcasmul?", a scris pe Twitter candidatul republican, atacand, asa cum face frecvent, mass-media, iar, in acest caz, postul CNN, relateaza AFP.

Ratings challenged @CNN reports so seriously that I call President Obama (and Clinton) "the founder" of ISIS, & MVP. THEY DON'T GET SARCASM?- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 12 ...citeste mai departe despre "Trump, dupa ce a spus ca Obama e fondatorul Statului Islamic: Eram sarcastic" pe Ziare.com

#Trump sarcastic Obama Statul Islamic, #Trump Obama ISIL , #Stiri International