Trump e nepot de imigrant: Povestea bunicului sau care a fugit ilegal din Germania si nu a mai fost primit inapoi

Marti, 22 Noiembrie 2016, ora 10:23
723 citiri
Trump e nepot de imigrant: Povestea bunicului sau care a fugit ilegal din Germania si nu a mai fost primit inapoi
Foto: Facebook/Donald Trump

Donald Trump, cel care imediat dupa ce a fost ales a spus ca va expulza 3 milioane de imigranti, este el insusi nepot de imigrant.

Amanunte despre viata bunicului sau au fost prezentate recent de presa germana, care a publicat un document legat de deportarea lui din Germania, tara sa natala. Insa pentru a intelege ce s-a intamplat, haideti sa refacem putin firul povestii.

Pe cand avea doar 16 ani, Friederich Trump - bunicul lui Donald Trump - a fugit din orasul bavarez Kallstadt. Dorinta de imbogatire l-a dus pe continentul american, el fiind atras de goana dupa aur, arata Business Insider.

Acolo si-a deschis mai multe afaceri, in mare parte taverne si bordeluri, care au devenit foarte populare in randul minerilor.

Insa Friederich Trump nu si-a uitat locul natal, pe care l-a vizitat in cateva randuri. Iar in 1901, in timpul unei calatorii pe meleagurile copilariei, el s-a indragostit de Elisabeth, cu care s-a casatorit dupa scurt timp. Cei doi au plecat impreuna in SUA, dar ...citeste mai departe despre "Trump e nepot de imigrant: Povestea bunicului sau care a fugit ilegal din Germania si nu a mai fost primit inapoi" pe Ziare.com

#scrisoare bunic Trump, #document bunic Trump , #Stiri International