Trump e principalul subiect al intalnirii cu usile inchise a grupului Bilderberg

Joi, 01 Iunie 2017, ora 20:43
635 citiri
Trump e principalul subiect al intalnirii cu usile inchise a grupului Bilderberg
Foto: Facebook/ Donald J. Trump

Grupul Bilderberg, un club discret alcatuit din circa 130 de reprezentanti de marca ai elitelor mondiale politice, economico-financiare si din mass-media, se va reuni incepand de joi la Chantilly (SUA) pentru obisnuita intalnire anuala cu usile inchise. Presedintia lui Donald Trump urmeaza sa fie subiectul central al discutiilor.

Conform unui comunicat emis de acest grup, printre numeroasele teme care vor fi dezbatute in cele patru zile ale reuniunii se numara, de asemenea, viitorul Uniunii Europene, raporturile transatlantice, globalizarea, proliferarea nucleara si "razboiul informational".

"Nu se urmareste luarea unei decizii, nu se vor redacta concluzii ori vreun raport" la reuniune, "nicio rezolutie nu va fi propusa, nu va exista un vot si niciun alt comunicat nu va fi publicat", mai mentioneaza grupul Bilderberg.

Caracterul secret al reuniunilor grupului creat in anul 1954 a alimentat de-a lungul vremii teoriile conspiratiei ce inconjoara acest club al elitelor globale.

Ce-a mai pus la cale grupul Bilderberg la Copenhaga? (Video)

Pentru intalnirea din acest an a fost aleasa localitatea americana Chantilly, situata la circa 50 de kilometri de Washington. Printre participanti se numara fostul secretar american de Stat Henry Kissinger, directorul CIA, John Brennan, precum si secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Vor fi prezenti mai multi politicieni sustinatori ai lui Donald Trump, printre ei fiind consilierul sau pentru securitate nationala, generalul H.R. McMaster, si secretarul pentru Comert, Wilbur Ross. Ei vor avea ocazia sa discute la intalnirea grupului Bilderberg si cu adversari ai noului lider de la Casa Alba, precum miliardarul Eric Schmidt, director al companiei Alphabet Inc. - compania mama a Google.

Donald Trump e presat din toate partile sa nu retraga SUA din Acordul de la Paris. Ce spun UE, China si RusiaAcordul de la Paris risca sa rupa familia Trump si administratia de la WashingtonTrump va anunta diseara daca retrage SUA din Acordul de la Paris. Elon Musk si Tim Cook il avertizeaza sa n-o faca ...citeste mai departe despre "Trump e principalul subiect al intalnirii cu usile inchise a grupului Bilderberg" pe Ziare.com

#Donald Trump subiect intalnire grup Bilderberg, #grup Bilderberg Donald Trump , #Stiri International