Trump explica de ce a platit 25 de milioane de dolari ca sa scape de procesele cu studentii: Trebuie sa ma ocup de tara!

Sambata, 19 Noiembrie 2016, ora 20:23
1172 citiri
Trump explica de ce a platit 25 de milioane de dolari ca sa scape de procesele cu studentii: Trebuie sa ma ocup de tara!
Foto: Facebook / Donald Trump

Donald Trump sustine ca a fost de acord sa plateasca 25 de milioane de dolari ca sa scape de procesele cu studentii care l-au acuzat de frauda pentru ca acum este ales presedinte al SUA si trebuie sa isi indrepte toata atentia catre problemele tarii.

Explicatia a fost postata de Donald Trump sambata pe Twitter, dupa ce cu o zi inainte s-a aflat ca presedintele ales al SUA a decis sa dea 25 de milioane de dolari sa scape de procesele legat de "universitatea" sa.

Trump avea trei procese deschise in instantele americane, doua in California si al treilea la New York, mii de studenti sustinand ca au fost manipulati sa plateasca 35.000 de dolari pentru a invata la o universitate neacreditata, patronata de el.

"Am pus capat chestiunilor judiciare cu Universitatea Trump pentru un mic procent din potentialul castig si asta deoarece ca presedinte trebuie sa ma concentrez pe tara noastra", a explicat Donald Trump pe Twitter, relateaza The Guardian.

I settled the Trump University ...citeste mai departe despre "Trump explica de ce a platit 25 de milioane de dolari ca sa scape de procesele cu studentii: Trebuie sa ma ocup de tara!" pe Ziare.com

#Trump renunta procese studenti universitate , #Stiri International