Trump, Ghita, Rusia si conspirationismele

Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 20:17
1064 citiri

Ce are S. Ghita cu acuzele la adresa lui Trump? Mai multe decat suntem, poate, inclinati sa credem. Multe si semnificative atat pentru americani si pentru romani, cat si pentru democratie si servicii secrete in genere.

Orice iesire la rampa a presedintelui-ales al SUA, Trump, ar trebui sa aiba darul de a plasa global serviciile de ambulanta in alerta. Se tin lant apoplexiile politic corecte. Valurile de indignare cresc si se infierbanta atingand rapid punctul de fierbere. In consecinta, nervii dau in clocot, doamnele bine lesina, iar altele, nu mai putin bine, le tin celor dintai sarurile la nas.

Anterior, presa anglo-saxona raspandise, pe baza unor presupuse divulgari ale ex-spionului englez Christopher Steele, reluate de site-ul BuzzFeed, zvonul potrivit caruia serviciile secrete rusesti ar detine material compromitator despre relatiile sexuale si de afaceri ale lui Trump. Care ar fi fost filmat la hotelul Ritz Carlton din Moscova cu prostituate. Facand cate si mai ...citeste mai departe despre "Trump, Ghita, Rusia si conspirationismele" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump Vladimir Putin, #dezvaluiri Sebastian Ghita, #conspiratii Trump Putin , #Stiri International