Trump ii multumeste lui Kim Jong-un pentru "sustinerea neclintita" pe care i-o arata

Joi, 06 Septembrie 2018, ora 16:49
1169 citiri
Trump ii multumeste lui Kim Jong-un pentru "sustinerea neclintita" pe care i-o arata
Foto: Arhiva Facebook/Casa Alba

Presedintele american, Donald Trump, i-a multumit liderului nord-coreean, Kim Jong-un, pentru sustinerea sa si a promis ca va continua cooperarea pentru dezarmarea nucleara a peninsulei coreene.

"Kim Jong-un declara o sustinere neclintita fata de presedintele Trump. Va multumesc, domnule Kim. Vom reusi impreuna", a scris Trump pe Twitter.

Laudele lui Kim la adresa lui Trump au fost transmise prin intermediul unei delegatii sud-coreene care s-a intalnit cu Kim la Phenian, conform CNN.

Chung Eun-yong, trimisul special al Coreei de Sud, a dezvaluit dupa intalnire ca liderul nord-coreean si-a exprimat dorinta de a ajunge la dezarmarea nucleara a peninsulei coreene pana la incheierea primului mandat al lui Trump. Kim s-a angajat "sa ia mai multe masuri pentru dezarmarea nucleara daca acestea vor fi intampinate cu reciprocitate" de catre SUA, a precizat Chung.

Scrisoarea unui oficial de la Casa Alba: Sunt parte din Rezistenta. Se ia in considerare ca Trump sa fie declarat inapt pentru functie ...citeste mai departe despre "Trump ii multumeste lui Kim Jong-un pentru "sustinerea neclintita" pe care i-o arata" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump multumiri Kim Jong Un sustinere , #Stiri International