Trump ii reproseaza lui Clinton ca s-a apucat de renumarat voturi: Trist. Nu stie sa piarda

Duminica, 27 Noiembrie 2016, ora 22:40
1226 citiri
Trump ii reproseaza lui Clinton ca s-a apucat de renumarat voturi: Trist. Nu stie sa piarda

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, si consilierii sai au criticat cu fermitate duminica echipa lui Hillary Clinton pentru intentia de a participa la renumararea voturilor in statul Wisconsin, fief democrat care a basculat in tabara republicanilor la 8 noiembrie, relateaza AFP.

Intr-o noua serie de mesaje pe Twitter, Donald Trump i-a reamintit lui Hillary Clinton declaratiile facute de candidata inainte de infrangere, cand l-a indemnat sa respecte rezultatul daca ea va castiga.

"Atata timp si bani vor fi cheltuiti - pentru acelasi rezultat!" in pofida unei noi numarari a voturilor, lansata in Wisconsin la cererea fostei candidate a Verzilor la Casa Alba, Jill Stein, a subliniat omul de afaceri, incheind seria de sapte mesaje pe Twitter cu cuvantul: "Trist".

"Poporul si-a exprimat optiunea si alegerile s-au incheiat", a afirmat el sambata, considerand "ridicola" initiativa lui Jill Stein care a depus oficial vineri o cerere pentru renumararea ...citeste mai departe despre "Trump ii reproseaza lui Clinton ca s-a apucat de renumarat voturi: Trist. Nu stie sa piarda" pe Ziare.com

#Trump voturi Wisconsin, #Clinton renumarat voturi , #Stiri International