Trump, intalnire-surpriza cu presedintele Mexicului: Cine plateste pana la urma zidul de la granita?

Joi, 01 Septembrie 2016, ora 10:07
3139 citiri
Trump, intalnire-surpriza cu presedintele Mexicului: Cine plateste pana la urma zidul de la granita?
Foto: Facebook/Donald Trump

Candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a insistat miercuri ca Mexicul "100%" va plati pentru zidul de la granita, la doar cateva ore dupa o intalnire cu presedintele mexican Enrique Pena Nieto, in care cei doi au spus ca nu au discutat despre plata.

"Am discutat despre zid, insa nu am discutat finantarea zidului. Asta va fi o discutie pentru o data ulterioara. Aceasta a fost o intalnire initiala si excelenta", a declarat prezidentiabilul republican.

Ulterior, insa, Trump a dat asigurari la Mexicul va plati pentru proiectul controversat. La randul sau, liderul mexican sustine ca i-a spus lui Trump in timpul discutiilor ca tara sa nu va plati pentru construirea zidului.

"La inceputul discutiei cu Donald Trump, i-am spus clar ca Mexicul nu va plati pentru zid", a scris Nieto pe contul sau de Twitter, la finalul intrevederii.

Al inicio de la conversacion con Donald Trump deje claro que Mexico no pagara por el muro.- Enrique Pena Nieto (@EPN) August 31, ...citeste mai departe despre "Trump, intalnire-surpriza cu presedintele Mexicului: Cine plateste pana la urma zidul de la granita?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump presedinte Mexic zid, #plata zid Mexic SUA , #Stiri International