Trump n-a vrut sa mearga pe jos cu Merkel si ceilalti lideri, asa ca i-a lasat sa o ia inainte si el a venit cu o masina de golf

Duminica, 28 Mai 2017, ora 22:00
1130 citiri

Presedintele american Donald Trump si-a incheiat primul turneu international, urmand sa se reintoarca la Casa Alba chiar duminica. Insa ecourile vizitei sale se aud inca. Duminica, presa straina a scris ca liderul de la Casa Alba si-a mai permis cateva extravagante pe ultima suta de metri.

Astfel, la fotografia de grup cu ceilalti lideri din G7, Trump nu s-a grabit deloc, el ajungand ultimul si facandu-i pe presedintii din Marea Britanie, Franta, Germania, Italia, Canada si Japonia sa-l astepte, informeaza Business Insider.

Mai mult, din locul in care a fost realizata fotografia de grup, amfiteatrul grecesc din Taormina, Sicilia, Trump a fost singurul care s-a intors cu o masinuta electrica de golf, cand toti ceilati au mers pe jos, fiind vorba despre doar cateva sute de metri.

Cei sase lideri au incercat sa convinga SUA sa nu iasa din acordul de la Paris, asa cum Trump a declarat anterior ca are de gand sa faca. O decizie finala nu a fost insa luata de presedintele SUA, care a anuntat ca va face acest lucru saptamana viitoare.

Merkel nu s-a putut intelege cu Trump pe tema climei. Discutiile au fost complet nesatisfacatoare

Acordul de la Paris, incheiat in noiembrie 2015, vizeaza limitarea cresterii temperaturii globale sub pragul de 2 grade Celsius, pentru a se lupta astfel cu incalzirea globala.

Citeste si despre limbajul corporal afisat de Trump in turneul din strainatate. ...citeste mai departe despre "Trump n-a vrut sa mearga pe jos cu Merkel si ceilalti lideri, asa ca i-a lasat sa o ia inainte si el a venit cu o masina de golf" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump masinuta golf G7, #poza grup G7 Trump, #poza grup G7 Sicilia, #Trump momente notabile vizita Europa , #Stiri International