Trump nu este investigat pentru obstructionarea justitiei, sustine avocatul sau

Duminica, 18 Iunie 2017, ora 23:00
1169 citiri
Trump nu este investigat pentru obstructionarea justitiei, sustine avocatul sau
Foto: Facebook/Donald Trump

Presedintele SUA, Donald Trump, a repetat duminica intr-o noua serie de postari pe Twitter ca este victima unei "vanatori de vrajitoare", in timp ce avocatul sau a negat relatarile din presa care-i este ostila ce sugereaza ca Trump este investigat pentru obstructionarea justitiei, relateaza agentiile internationale de presa.

"Presedintele nu este investigat de procurorul special. Punct!", a spus la o emisiune televizata avocatul lui Trump, Jay Sekulow.

"Nu este si nu a fost investigat pentru o obstructionare a justitiei", a insistat avocatul. El a facut astfel referire mai ales la un articol din Washington Post ce acredita ideea ca Robert Mueller, procurorul special insarcinat cu ancheta privind ingerinta Rusiei in alegerile din noiembrie, il investigheaza pe liderul de la Casa Alba.

In urma publicarii acelui articol, Trump a scris pe Twitter: "Sunt investigat pentru ca l-am concediat pe directorul FBI (James Comey - n.red.) de catre cel care mi-a spus sa-l concediez pe directorul FBI! Vanatoare de vrajitoare".

I am being investigated for firing the FBI Director by the man who told me to fire the FBI Director! Witch Hunt- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 16 iunie 2017

Aceasta postare ambigua a fost interpretata de unii ziaristi drept o recunoastere a faptului ca el este investigat formal pentru obstructionarea justitiei, informatie dezmintita acum de avocatul sau. ...citeste mai departe despre "Trump nu este investigat pentru obstructionarea justitiei, sustine avocatul sau" pe Ziare.com

#trump investigat, #Trump investigatie , #Stiri International