Trump nu exclude ca SUA sa recunoasca anexarea Crimeii

Sambata, 30 Iunie 2018, ora 09:13
1101 citiri
Trump nu exclude ca SUA sa recunoasca anexarea Crimeii
Foto: Facebook Donald Trump

Presedintele american, Donald Trump, a lasat sa planeze indoiala asupra pozitiei Statelor Unite privind Crimeea, neexcluzand clar recunoasterea anexarii acesteia din urma de catre Rusia, scrie sambata AFP.

"Vom vedea", a raspuns simplu Trump la o intrebare pusa vineri, la bordul Air Force One, privind o eventuala recunoastere de catre SUA a acestei anexari operate de Moscova in 2014 si denuntate cu tarie de Statele Unite si Uniunea Europeana.

"Presedintele Obama este cel care a lasat asta sa se intample", a adaugat el.

Intrebat despre intalnirea sa cu omologul rus, Vladimir Putin, programata pentru 16 iulie la Helsinki, in Finlanda, presedintele Donald Trump a spus ca va discuta cu acesta "despre tot".

Au fost stabilite ziua si locul in care se vor intalni Trump si Putin

El a mentionat aici Ucraina, Siria, dar si alegerile americane. "Noi nu vrem sa se amestece cineva in alegerile noastre", a afirmat presedintele Statelor Unite, al carui mandat este inca afectat de ancheta privind ingerinta rusa in alegerea sa.

Donald Trump a venit la Casa Alba cu promisiunea ca va reconcilia Statele Unite cu inamicul sau istoric rus. Dar, dupa 17 luni de presedintie, aceasta nu s-a concretizat inca, conchide AFP. ...citeste mai departe despre "Trump nu exclude ca SUA sa recunoasca anexarea Crimeii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump SUA anexare Crimeea , #Stiri International