Trump numeste adjunct pentru securitate nationala un analist Fox News, care a mai lucrat cu trei presedinti

Sambata, 26 Noiembrie 2016, ora 20:13
1303 citiri
Trump numeste adjunct pentru securitate nationala un analist Fox News, care a mai lucrat cu trei presedinti
Foto: sna.edu

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, i-a cooptat in echipa sa de la Casa Alba, pe Kathleen Troia McFarland, ca viitor adjunct al consilierului pentru securitate nationala, si pe Donald McGahn, in pozitia de consilier juridic al presedintelui, informeaza agentiile internationale de presa.

McFarland (foto articol), in prezent analist de securitate pentru televiziunea Fox News, a lucrat in trei administratii republicane - Nixon (1969-1974), Ford (1974-1977) si Reagan (1981-1989) - dar si ca asistent, in anii 70, al lui Henry Kissinger.

Deoarece numirea sa nu necesita aprobarea Senatului, ea isi va prelua oficial postul odata cu noul presedinte, pe 20 ianuarie anul viitor, noteaza AFP.

Kathleen Troia (KT) McFarland va fi in subordinea generalului in rezerva Michael Flynn, ales anterior de Donald Trump sa ocupe pozitia de consilier pentru Securitate Nationala, dar a carui numire trebuie ratificata de Congres.

"Sunt mandru ca KT a decis inca o data sa serveasca tara ...citeste mai departe despre "Trump numeste adjunct pentru securitate nationala un analist Fox News, care a mai lucrat cu trei presedinti" pe Ziare.com

#Trump noi numiri, #Trump echipa Casa Alba , #Stiri International