Trump presedinte: 2 milioane de americani au semnat o petitie prin care cer Colegiului Electoral s-o voteze pe Clinton

Vineri, 11 Noiembrie 2016, ora 17:39
1030 citiri
Trump presedinte: 2 milioane de americani au semnat o petitie prin care cer Colegiului Electoral s-o voteze pe Clinton
Foto: Facebook/Hillary Clinton

In mai putin de 24 de ore, o petitie online prin care se cere Colegiului Electoral sa o aleaga pe Hillary Clinton in locul lui Donald Trump ca presedinte al Statelor Unite a adunat peste 2 milioane de semnaturi.

"Dl Trump este nepotrivit sa serveasca" in functia de presedinte, sustine petitia. "El gaseste tapi ispasitori prea multi americani si impulsivitatea lui, agresiunea, minciuna, recunoasterea unor antecedente de agresiune sexuala si lipsa totala de experienta il fac un pericol pentru Republica", se arata in petitia citata de agentia MIA.

"Secretarul Clinton a castigat votul popular si ar trebui sa fie presedinte", se mai spune in petitie. "Singurul motiv pentru care Trump 'a castigat' este din cauza Colegiului Electoral. Dar Colegiul Electoral ar putea da, de fapt, Casei Alba pe celalalt candidat. De ce sa nu folosim aceasta cea mai nedemocratica dintre institutiile noastre pentru a asigura un rezultat democratic?".

Citeste si De ce presedintele Trump NU va arunca lumea ...citeste mai departe despre "Trump presedinte: 2 milioane de americani au semnat o petitie prin care cer Colegiului Electoral s-o voteze pe Clinton" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#petitie Clinton presedinte, #americani petitie Clinton presedinte, #Trump presedinte SUA , #Stiri International