Trump presedinte: Putin l-a felicitat, Obama il primeste joi la Casa Alba

Miercuri, 09 Noiembrie 2016, ora 14:35
960 citiri

Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din SUA, devansand-o pe contracandidata sa principala Hillary Clinton. Liderii din intreaga lume i-au transmis felicitari incluzand in mesajele lor si ceea ce spera sa obtina de la viitoarea Administratie americana.

Liderul rus Vladimir Putin a fost printre primii care l-au felicitat pe cel care va fi al 45-lea presedinte american. El i-a trimis o telegrama in care si-a exprimat speranta ca "dialogul dintre Moscova si Washington va iesi acum din criza si va servi intereselor ambelor tari".

Jurnalistii de la Interfax scriu si ca Putin a spus ca spera sa poata conlucra cu Trump in probleme internationale si ca vor gasi solutii eficiente la provocarile din domeniul securitatii mondiale.

Daca reactia liderului de la Kremlin era previzibila, Moscova fiind acuzata in repetate randuri de catre Washington ca intervine in alegerile prezidentiale printr-o campanie de compromitere a e-mailurilor unor persoane si institutii din SUA, lumea ...citeste mai departe despre "Trump presedinte: Putin l-a felicitat, Obama il primeste joi la Casa Alba" pe Ziare.com

#Donald Trump presedinte SUA reactie Putin, #Donald Trump presedinte SUA reactie Obama , #Stiri International