Trump propune din nou masuri dure impotriva imigrantilor

Duminica, 28 August 2016, ora 11:03
821 citiri
Trump propune din nou masuri dure impotriva imigrantilor
Foto: Twitter/Donald Trump

Candidatul republican la presedintia SUA a promis ca va expulza sute de mii de imigranti ilegali care au comis infractiuni, inca de la inceputul eventualului sau mandat prezidential, in ianuarie 2017.

"Inca din prima zi, voi incepe sa expulzez rapid imigrantii ilegali din aceasta tara, in special sutele de mii care au fost pusi in libertate de administratia Obama-Clinton", a spus el la Des Moines, in Iowa, in cursul unui miting electoral organizat de senatoarea republicana Joni Ernst, relateaza AFP.

"Aceste bande internationale si carteluri vor fi de domeniul trecutului. Domnia terorii lor se va incheia. In aceasta sarcina, vom fi intotdeauna de partea apararii poporului american - vom folosi legea imigratiei pentru a impiedica infractiunile si nu vom astepta pana cand vreun american nevinovat va fi ranit sau ucis pentru a lua masuri", a adaugat republicanul.

El nu a explicat cum va afecta planul sau comunitatea de imigranti ilegali care se afla in SUA de decenii si care ...citeste mai departe despre "Trump propune din nou masuri dure impotriva imigrantilor" pe Ziare.com

#Trump imigranti, #Trump somaj, #Trump alegatori culoare, #Trump promisiuni electorale, #Trump gard imigranti , #Stiri International