Trump recunoaste ca afacerile sale au fost afectate de comentariile despre "violatorii mexicani" (Video)

Sambata, 01 Octombrie 2016, ora 14:18
762 citiri
Trump recunoaste ca afacerile sale au fost afectate de comentariile despre "violatorii mexicani" (Video)
Foto: captura YouTube /James Porter

Un clip video in care Donald Trump recunoaste ca afacerile sale au avut de suferit dupa ce, in vara anului trecut, i-a numit pe mexicani "violatori" si "traficanti de droguri" a fost dat publicitatii vineri, in Statele Unite.

Curtea Suprema din districtul Columbia (SUA) a publicat la inceputul acestei veri transcrierea declaratiilor date sub juramant de Donald Trump si de copiii acestuia, Ivanka si Don, in care se vorbea si despre pierderile suferite ca urmare a comentariilor facute despre Mexic.

Imaginile video (foto) au fost inregistrate in 16 iunie si obtinute acum ca urmare a unor petitii depuse de un grup de surse de presa, printre care si CNN.

Clipul apare in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale, care vor avea loc pe 8 noiembrie, in care Donald Trump se confrunta cu Hillary Clinton, candidatul democratilor.

La scurt timp dupa ce Trump a intrat in campania electorala, mai multe firme de marca, printre care Macy sau Univision au incheiat afacerile cu ...citeste mai departe despre "Trump recunoaste ca afacerile sale au fost afectate de comentariile despre "violatorii mexicani" (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump declaratie afaceri violatori mexicani , #Stiri International