Trump reformeaza Casa Alba: Ar urma sa concedieze mai multi oficiali, inclusiv pe Spicer, Priebus si Bannon

Luni, 15 Mai 2017, ora 12:10
1044 citiri
Trump reformeaza Casa Alba: Ar urma sa concedieze mai multi oficiali, inclusiv pe Spicer, Priebus si Bannon
Foto: Facebook/Donald Trump

Presedintele american Donald Trump ar urma sa concedieze mai multi angajati din administratie, inclusiv pe purtatorul sau de cuvant, Sean Spicer, pe secretarul general al Casei Albe, Reince Priebus, precum si pe "strategul-sef" Steven Bannon, au declarat mai multe surse.

Divergente majore in echipa lui Trump: ginerele si strategul-sef sunt la cutite. Urmeaza o demitere?

Zvonurile au luat amploare dupa concedierea controversata a fostului director FBI James Comey si dupa ce comunicarea Casei Albe in acest dosar a fost dezastruoasa, au declarat sursele pentru portalul Axios, relateaza RTBF.

Potrivit presei, presedintele ar fi nemultumit de mai multi dintre cei mai importanti colaboratori ai sai, in special de Sean Spicer.

New York Times scrie ca Trump ar vrea ca prezentatoarea Fox News, Kimberly Guilfoyle, sa il inlocuiasca.

"Este frustrat si suparat pe toata lumea", a spus un oficial pentru Axios, site-ul de stiri al unuia dintre fondatorii Politico. El s-ar fi consultat cu prieteni vechi si consilieri din afara administratiei pentru o restructurare profunda.

"Sfatul primit este ca nu are nimic de pierdut", a adaugat aceeasi sursa. "Intrebarea acum este cand va interveni (...). Nu sunt sigur ca stie nici el raspunsul", a subliniat oficialul.

Axios subliniaza ca Trump ameninta adesea cu concedierile, dar, de multe ori nu pune in practica aceste amenintari. Deci, proiectul sau de restructurare ar putea fi unul pe termen lung.

Citeste si E haos la varf in SUA, dar generat din interior. Ce-ar face Trump in caz de criza majora? ...citeste mai departe despre "Trump reformeaza Casa Alba: Ar urma sa concedieze mai multi oficiali, inclusiv pe Spicer, Priebus si Bannon" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump concedieri Casa Alba, #Trump schimbari administratie, #Trump concediere Sean Spicer, #Trump concediaza Reince Priebus, #Trump Steven Bannon , #Stiri International