Trump s-a plimbat in primele 100 de zile mai mult ca Obama si Bush la un loc. Cat i-a costat pe americani

Sambata, 29 Aprilie 2017, ora 21:56
662 citiri
Trump s-a plimbat in primele 100 de zile mai mult ca Obama si Bush la un loc. Cat i-a costat pe americani
Foto: Facebook/Donald Trump

Presedintele american Donald Trump s-a plimbat, in cele 100 de zile de mandat, cat Barack Obama si George Bush la un loc. Iar drumurile sale nu au fost deloc ieftine.

Trump a vizitat in mod repetat, in weekenduri, Mar-a-Lago, clubul sau exclusivist din Florida, pe care il considera "Casa Alba de iarna", arata The Independent.

Pana in Palm Beach sunt circa 1.600 de kilometri de zbor cu Air Force. Dar decoleaza mai multe aparate, pentru ca o astfel de excursie presupune, printre altele, sa fie transportate cu avionul si limuzine. In plus, in apele de langa club trebuie sa ancoreze Garda de Coasta.

Asa ca cheltuielile cresc si ele, mai ales daca se ia in considerare faptul ca doar o singura ora de zbor cu Air Force One costa americanii 180.000 de dolari.

Se crede ca aceste calatorii private ale lui Trump au costat circa 20 - 25 de milioane de dolari deja, in conditiile in care o calatorie pe aceeasi ruta (e drept, in vremea presedintelui Obama) costa circa 3,6 milioane de dolari.

Daca aceste socoteli sunt corecte, atunci Trump ii va costa mult pe americani. Calatoriile private ale lui Obama, in timpul ambelor mandate, au costat 97 de milioane de dolari.

Din primele 100 de zile, Trump s-a refugiat in Florida cel putin 25. Asta in comparatie cu cele doar patru zile de escapada pe care si le-a permis Obama si cele 16 ale presedintelui George W. Bush, care era bine cunoscut pentru pasiunea lui pentru ferma din Texas.

Citeste si alte bilanturi realizate la 100 de zile de cand e presedinte Trump: cu ce tari a avut cele mai multe intalniri sau convorbiri telefonice, cum se declara Trump dupa aceste zile petrecute la carma Americii si care sunt Tweet-urile marcante ale acestei perioade. ...citeste mai departe despre "Trump s-a plimbat in primele 100 de zile mai mult ca Obama si Bush la un loc. Cat i-a costat pe americani" pe Ziare.com

#Trump vacanta 100 zile, #Trump cheltuieli americani, #Trump calatorii Florida costuri, #bilant 100 zile Trump , #Stiri International