Trump se instaleaza la Casa Alba cu o parada de zile mari, dar nu toti vad cu ochi buni evenimentul: E ca si cum as arunca cu trandafiri in Hitler!

Luni, 02 Ianuarie 2017, ora 17:33
1721 citiri
Trump se instaleaza la Casa Alba cu o parada de zile mari, dar nu toti vad cu ochi buni evenimentul: E ca si cum as arunca cu trandafiri in Hitler!
Foto: Twitter/Donald Trump

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, se va instala la Casa Alba pe 20 ianuarie. Evenimentul va fi marcat cu o adevarta desfasurare de forte, printr-o parada grandioasa.

Astfel, nu mai putin de 8.000 de oameni din 40 de organizatii, de la veterani la cercetasi, vor participa la un mars odata cu instalarea in functie a lui Trump, anunta Washington Post.

La parada ce va avea loc in 20 ianuarie, in onoarea instalarii in functie a celui de-al 45-lea presedinte, vor fi reprezentate nu doar toate fortele armate, cat si mai multe licee sau universitati.

Va defila cavaleria, dar si detasamentele de graniceri. Mai multe licee au promis ca vor trimite reprezentanti. Si nu e vorba doar despre liceele sau academiile militare, ci si de cele generaliste, evenimentul atragand destul interes.

Vedetele refuza pe rand participarea

Exista insa si cei care sub nicio forma nu vor sa participe la asa ceva. Presa straina scria, zilele trecute, ca artistii refuza pe rand sa cante la ...citeste mai departe despre "Trump se instaleaza la Casa Alba cu o parada de zile mari, dar nu toti vad cu ochi buni evenimentul: E ca si cum as arunca cu trandafiri in Hitler!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceremonii Trump presedinte, #parada instalare presedinte Trump, #inaugurare Trump vedete, #artisti inaugurare Trump , #Stiri International