Trump si-a facut bilantul, pe Twitter: Ce an a fost. Si suntem abia la inceput!

Duminica, 31 Decembrie 2017, ora 20:34
936 citiri
Trump si-a facut bilantul, pe Twitter: Ce an a fost. Si suntem abia la inceput!
Foto: Facebook Donald Trump

Presedintele Donald Trump si-a facut, duminica, bilantul primului sau an din mandatul prezidential si a enuntat prioritatile sale pentru anul 2018, intr-o salva de mesaje pe Twitter, reteaua sa de socializare preferata, dupa ce a asigurat ca nu va renunta la acest mijloc de comunicare atat timp cat va avea de-a face cu o presa puternic ostila, relateaza AFP.

Intr-una dintre aceste postari el a salutat anul record inregistrat pe Wall Street, insotind mesajul si de o intepatura la adresa rivalilor sai din Partidul Democrat si contracandidatei sale in scrutinul din 8 noiembrie 2016, Hillary Clinton.

'Daca Democratii (Hillary necinstita) ar fi fost alesi, actiunile voastre ar fi pierdut 50% fata de valoarea lor de dinaintea zilei alegerilor. Acum ele au un viitor frumos - si este doar inceputul!', a scris Trump de la resedinta sa din Mar-a-Lago (Florida).

"Trump Rally: Stocks put 2017 in the record books" https://t.co/0foQGaFjMh- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) December 31, 2017

El s-a referit apoi la alegerile legislative ce vor avea loc in noiembrie 2018, cand republicanii vor trebui sa-si apere majoritatea in Congres. 'De ce sa doreasca alegatorii inteligenti sa trimita democratii in Congres la alegerile din 2018, daca politicile lor vor ucide complet marea bogatie creata de la alegeri?', s-a intrebat Trump.

Why would smart voters want to put Democrats in Congress in 2018 Election when their policies will totally kill the great wealth created during the months since the Election. People are much better off now not to mention ISIS, VA, Judges, Strong Border, 2nd A, Tax Cuts & more?- Donald J. Trump (@realDonaldTrump) December 31, 2017

Mai departe, el a enumerat lista cu promisiunile de campanie pe care considera ca le-a indeplinit, mentionand printre ele consolidarea protejarii frontierei cu Mexicul in fata imigratiei ilegale - desi inca nu a reusit sa ridice acolo zidul pe care l-a promis -, reforma sistemului fiscal, lupta impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic si nominalizarea unor magistrati republicani in instantele superioare americane.

In final, Trump a transmis, urari de Anul Nou americanilor, spunandu-le ca impreuna vor face "America mareata din nou". "Ce an a fost, si suntem abia la inceput. Impreuna facem America mareata din nou! La multi ani!", a scris Trump pe Twitter.

What a year it's been, and we're just getting started. Together, we are MAKING AMERICA GREAT AGAIN! Happy New Year!! pic.twitter.com/qsMNyN1UJG- Do ...citeste mai departe despre "Trump si-a facut bilantul, pe Twitter: Ce an a fost. Si suntem abia la inceput!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Donald Trump bilant guvernare Twitter , #Stiri International