Trump si-a gasit consilier de securitate, artizanul unei memorabile batalii cu tancuri

Marti, 21 Februarie 2017, ora 07:43
878 citiri
Trump si-a gasit consilier de securitate, artizanul unei memorabile batalii cu tancuri
Foto: Wikimedia/U.S. Army

Presedintele SUA, Donald Trump, l-a numit, luni, pe generalul-locotenent H.R. McMaster in postul de consilier prezidential pentru securitate nationala, in locul lui Michael Flynn.

Intr-o interventie-surpriza de la resedinta sa din Mar-a-Lago (Florida), Trump, insotit de McMaster, l-a caracterizat pe noul sau consilier ca "un om cu extraordinar talent si extraordinara experienta".

O stire difuzata duminica de Reuters arata ca McMaster, 54 de ani, ocupa in prezent o functie superioara in comandamentul pentru instruire si doctrina al armatei americane.

In 1991, cand avea gradul de capitan, el a comandat un efectiv mic din cadrul unui regiment de blindate care a distrus o forta superioara a Garzii Nationale irakiene, intr-una dintre cele mai mari batalii cu tancuri de dupa Al Doilea Razboi Mondial.

Are un titlu de doctor si, potrivit Reuters, este respectat atat ca tactician, cat si pentru gandirea sa strategica.

Trump ramane fara consilierul de securitate. Flynn a demisionat pentru ca era vulnerabil la santajul MoscoveiTrump il apara pe Flynn: Nu cred ca a facut ceva gresit. Ba chiar a facut un lucru bun ca a vorbit cu rusiiTrump a fost refuzat: Amiralul pe care il voia consilier de securitate ramane la Abu DhabiTrump sperie mapamondul vorbind despre un holocaust nuclear, daca relatia cu Rusia se inrautateste (Video)Trump stabileste un record istoric: Are cea mai mica popularitate a unui presedinte al SUA la o luna de la investire ...citeste mai departe despre "Trump si-a gasit consilier de securitate, artizanul unei memorabile batalii cu tancuri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump consilier securitate, #Trump McMaster consilier , #Stiri International