Trump si-a prezentat starea de sanatate: Este supraponderal si ia medicamente anticolesterol

Joi, 15 Septembrie 2016, ora 22:31
702 citiri
Trump si-a prezentat starea de sanatate: Este supraponderal si ia medicamente anticolesterol
Foto: Facebook/ Donald J. Trump

Dupa ce a sustinut ca starea de sanatate a candidatilor a devenit un subiect principal al alegerilor prezidentiale, republicanul Donald Trump a dat publicitatii joi dupa-amiaza o evaluare de sanatate, in care se mentioneaza ca starea sa de sanatate este "excelenta", desi este supraponderal si urmeaza un tratament cu medicamente anticolesterol.

Medicul Harold N. Bornstein mentioneaza ca republicanul urmeaza un tratament cu statine, un medicament pentru scaderea nivelului colesterolului, si are o greutate corporala din categoria pesoanelor supraponderale, insa este intr-o stare de sanatate fizica excelenta pentru pozitia de presedinte al Statelor Unite, informeaza Washington Post.

"El urmeaza un tratament cu un agent pentru reducerea lipidelor (Rosuvastina), precum si o doza mica de aspirina. El nu foloseste produse din tutun sau alcool", se arata in evaluarea de sanatate a republicanului.

Desi evaluarea de sanatate prezinta mai multe informatii despre starea de sanatate a ...citeste mai departe despre "Trump si-a prezentat starea de sanatate: Este supraponderal si ia medicamente anticolesterol" pe Ziare.com

#Donald Trump stare sanatate, #Trump analize medicale, #Trump supraponderal, #Trump medicamente anticolesterol , #Stiri International