Trump si neonazistii: Atentie, istoria se poate repeta!

Luni, 21 Noiembrie 2016, ora 22:27
785 citiri
Trump si neonazistii: Atentie, istoria se poate repeta!
Foto: Twitter/Donald Trump

Victoria lui Donald Trump le da apa la moara nationalistilor de dreapta din toata tara. Nu conteaza cat de rasist este de fapt presedintele ales al SUA, el este responsabil pentru acest fenomen. Ines Pohl din Washington.

Pe durata intregii campanii electorale, organizatiile pentru drepturile omului, care se implica in ajutorarea imigrantilor fara acte, au avertizat ca discursurile pline de ura ale lui Donald Trump ar putea arunca tara intr-un razboi civil.

Acum, Donald Trump este castigatorul alegerilor. Iar lupta a inceput. Unii dintre sustinatorii sai au adoptat salutul nazist pe retelele de socializare si lupta deschis pentru purificare etnica. Grupari ca "National Policy Institute" (NPI) organizeaza conferinte de presa victorioase pentru a-si raspandi ideologia la doar cateva strazi distanta de Casa Alba.

Cu frizuri "a la Hitler" si ranjete in figuri, membrii acestor grupari sustin ca a venit timpul ca albii sa ia inapoi ceea ce le apartine. Si anume dominatia asupra ...citeste mai departe despre "Trump si neonazistii: Atentie, istoria se poate repeta!" pe Ziare.com

#Trump neonazisti, #Trump nationalisti, #pericol Trump presedinte ipoteze, #Trump rasism , #Stiri International