Trump si Putin s-ar putea intalni din nou in Vietnam. Kremlinul anunta ca au multe de discutat

Sambata, 04 Noiembrie 2017, ora 20:00
992 citiri

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau american Donald Trump ar trebui "sa gaseasca posibilitatea de a avea o discutie ampla", a apreciat sambata Kremlinul, cu o saptamana inainte ca cei doi lideri sa participe la summitul Forumului de Cooperare Economica Asia-Pacific (APEC), care se va desfasura in Vietnam, informeaza EFE.

Atat Kremlinul, cat si insusi Trump au anuntat ca se depun eforturi pentru ca o astfel de intalnire sa aiba loc in marginea summitului APEC, care se va desfasura in zilele de 10 si 11 noiembrie la Danang (Vietnam).

Sunt multe aspecte de discutat de catre cei doi sefi de stat, a declarat sambata purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, si ar fi in interesul ambelor tari ca "cei doi presedinti sa gaseasca posibilitatea de a avea o discutie ampla". Conflictul sirian este una dintre aceste teme de discutie, dar solutionarea sa "presupune eforturi comune pentru a obtine un rezultat mai bun", a adaugat Peskov.

Totusi, Peskov a declarat, potrivit agentiei RIA, citata de Reuters, ca in ceea ce priveste situatia din Coreea de Nord, momentan nu exista nicio cooperare intre Rusia si SUA. "Deocamdata nu exista nicio cooperare. Doar schimburi periodice de opinii", a explicat el.

Intr-un interviu difuzat in ajun de postul de televiziune american Fox News, Trump a dat asigurari ca "Putin este foarte important" pentru Statele Unite si "poate ajuta cu Coreea de Nord". Liderul de la Casa Alba a indicat si Siria si Ucraina printre subiectele pe care le-ar putea aborda in discutia cu Putin. ...citeste mai departe despre "Trump si Putin s-ar putea intalni din nou in Vietnam. Kremlinul anunta ca au multe de discutat" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#intalnire Trump Putin, #discutii Putin Trump , #Stiri International