Trump si Putin vor sa-si uneasca fortele sa aduca pacea in Siria si sa distruga terorismul

Miercuri, 03 Mai 2017, ora 08:52
1082 citiri
Trump si Putin vor sa-si uneasca fortele sa aduca pacea in Siria si sa distruga terorismul
Foto: Facebook/Donald Trump

Presedintele american a avut marti "o foarte buna" discutie telefonica cu presedintele Federatiei Ruse Vladimir Putin despre situatia din Siria, cei doi oficiali convenind ca "suferintele din Siria dureaza de prea mult timp" si ca trebuie "sa se puna capat violentelor", anunta Casa Alba.

"Conversatia a fost una foarte buna si a inclus discutii cu privire la zonele de securitate sau la detensionarea situatiei pentru a se ajunge la o pace care sa dureze, din motive umanitare, precum si multe altele. (...) Au discutat, de asemenea, despre dorinta de a actiona impreuna pentru eradicarea terorismului din Orientul Mijlociu.

De asemenea, au discutat si despre cum poate fi rezolvata situatia foarte periculoasa din Coreea de Nord", informeaza Casa Alba.

Cu aceasta ocazie, cei doi presedinti au discutat in vederea organizarii unei intalniri bilaterale in marja summitului G20, ce va avea loc in luna iulie la Hamburg, in Germania, informeaza Kremlinul.

Trump si Putin au vorbit la telefon 50 de minute pentru a stabili ca... mai pastreaza legatura!

Putin a mizat pe tovarasul Trump si a pierdut. Iata cum a esuat planul secret al Rusiei de a controla SUA din interior

Lupta din umbra impotriva lui Trump si Putin ...citeste mai departe despre "Trump si Putin vor sa-si uneasca fortele sa aduca pacea in Siria si sa distruga terorismul" pe Ziare.com

#Donald Trump discutie Vladimir Putin, #terorism orientul mijlociu Trump Putin , #Stiri International